Стягащо бельо

Стягащото бельо не само вталява и прибира формите на вашето тяло, но и извайва всяка негова част. Обличате бельото и автоматично влизате в по-добра форма и имате по-стройна фигура. Стягащото бельо е всичко, от което имате нужда за стегнат торс! Гладкия, луксозен плат се плъзга по кожата ви за да прибере корема, изглади паласките и оформи талията...

Стягащото бельо не само вталява и прибира формите на вашето тяло, но и извайва всяка негова част. Обличате бельото и автоматично влизате в по-добра форма и имате по-стройна фигура. Стягащото бельо е всичко, от което имате нужда за стегнат торс! Гладкия, луксозен плат се плъзга по кожата ви за да прибере корема, изглади паласките и оформи талията. Резултатът е по-добре стоящи ви рокли, прибрани по ханша панталони и поли, както и добре стоящи ризи. Стягащото бельо, което предлагаме е от прохладен и дишащ плат с антибактериални свойства.

Ползи:

Прибира коремната област , повдига дупето , оформя бедрата , има отслабителен ефект. Благодарение на него постигате изящни форми на тялото си , предава самочувствие. Също така подобрява стойката и предпазва кръста от нежелани контузии. Бельото е безшевно и не се отпечатва на дрехите. Благодарение на силиконовите ленти които прилепват за тялото и не позволяват бельото да се навива или свлича , вие може да извършвате всекидневните си задължения без то да нарушава комфорта ви. Стягащото и оформящо бельо ще ви помогне да се възтановите след раждане ( секцио или нормално ) , хирургически интервенции , липосукции , рязко отслабване и в много други случаи.

Начин на използване:

Винаги преди да облечете бельото навивайте силиконовата лента за да може то да се плъзне по тялото ви безпроблемно. Чак когато бъде нагласено по тялото обърнете силиконовата лента за да фиксира и да не се размества през целя ден . При възможност изпирайте на ръка с хладка вода . Не го поставяйте върху горещи повърхности за да не повредите силиконовата лента. Ако използвате за първи път такова бельо и го усещате доста стегнато , носете го по няколко часа на ден докато привикнете с него . Ако желаете да постигнете по-добър ефект , след 2-3 месеца от използването му минете на по-малък размер.

Още

Стягащо бельо Съдържа 18 продукта.

Показване на 1 - 18 от 18 артикула
Показване на 1 - 18 от 18 артикула