Дамски пижами
УДОБНИ ДАМСКИ ПИЖАМИ И ОБЛЕКЛО ЗА СЪН:

Отпуснете се в меките пижами от най-новата ни гама. Проектирани в сезонни щампи и шарки, намерете отделни и къси комплекти
до сладки нощници. Освежаваща цветова палитра от пижами, влезте в комфорта преди лягане за уютна нощ. В къси и дълги комплекти
има селекция от удобно нощно облекло за вас.

Когато става въп...

УДОБНИ ДАМСКИ ПИЖАМИ И ОБЛЕКЛО ЗА СЪН:

Отпуснете се в меките пижами от най-новата ни гама. Проектирани в сезонни щампи и шарки, намерете отделни и къси комплекти
до сладки нощници. Освежаваща цветова палитра от пижами, влезте в комфорта преди лягане за уютна нощ. В къси и дълги комплекти
има селекция от удобно нощно облекло за вас.

Когато става въпрос за вашето нощно облекло, ние знаем, че искате да сте сладки и уютни. Нуждаете се от качествено спално облекло, предназначено да направи престоя ви вкъщи още по-удобен. За щастие можете да постигнете добър нощен сън с нашата задължителна пижама колекция за жени! Разгледайте дамски пижами, за да намерите безкрайни топли и леки стилове спално облекло. Изберете от меки всекидневни пижами или сладки комплекти от модал , вискоза , копринен сатен, пухкав полар или хладен памук. Разгледайте и нашата колекция от дамски плюшени пижами и халати.

Дамски комплекти пижама

Няма съмнение, че спалното облекло е най-доброто облекло за релаксация, така , че не забравяйте да си вземете някои сладки пижама комплекти за добра нощна почивка. Пижамите ни обикновено са малко по-спортни и често могат да минат за ежедневни дневни дрехи, ако метнете яке върху тях. Ако трябва да направите бърза, в последната минута пробег за хранителни стоки или нямате време да се облечете, преди да заведете децата на училище — дамските комплекти пижами са перфектен вариант. Можете да намерите горнище с дълги ръкави и комплекти панталони или потници, съчетани с къси панталони.

Дамски ризи и нощници за сън:

Няма нищо по-лошо от пижами, които сърбят или те драскат насън. Дамските спални ризи и нощници са точно това, от което се нуждаете, за да се чувствате уютно, докато се унасяте в страната на мечтите .Ризите за сън обикновено са малко по-къси, докато нощниците са по-дълги с дължини, вариращи от коленете до глезените. Предлагайки допълнителен стил, който със сигурност ще ви помогне да се отпуснете , нашата селекция от спално облекло за жени ще ви осигури сладки сънища през цялата нощ.

Женска работа от дома по пижама:

Искате ли да замените действителната пижама, която сте носили в леглото, с чифт „дневни“ пижами? Лесно е просто да прекарате деня в пижама, но също така е възможно да намерите облекло, което да изглежда като облекло за сън, без да изглежда така. Забравете старата си, износена тениска. Вместо това изберете универсални дневни дрехи, които поставят вашия стил и комфорт на първо място. Носенето на работна пижама от дома е идеално, когато искате да се подготвите за деня, без да се налага да обличате блуза и панталони. Няма причина да не останете в удобни варианти на облекло като меки горнище с качулка и джогинги - дори ако това е нещо, което сте носили в леглото.

Избор на плат:

В днешно време пижамите са предназначени не само за сън. Те са за излежаване у дома след работа, гледане на телевизия, приготвяне на вечеря и различни други дейности през смяната на сезоните.

През лятото изберете леки и копринени материи или нещо, което не е силно изолирано. Може да е изкушаващо да използвате облеклото си за студен месец, но потенциално може да започнете да прегрявате, докато спите. Вашият комфорт през нощта си заслужава да изберете леки тъкани.

За пролетта памукът е правилният избор. Просто е достатъчно плътен, за да се справи с по-ниски температури, но не е за предпочитане за ранните летни температури. Това важи и за края на лятото и началото на есента.

Късната есен и зимата са моментите, когато трябва да заложите на нещо по плътно. Със сигурност ще ви е топло и най-вече уютно. И най-хубавото е, че никой няма да се заеме с вашия случай, че носите пижамата си цял ден, когато навън вали сняг!

Още

Дамски пижами Съдържа 61 продукта.

за страница
Показване на 1 - 50 от 61 артикула
Показване на 1 - 50 от 61 артикула