Нощници и халати

ДАМСКИ НОЩНИЦИ И ХАЛАТИ

Повдигнете самочувствието си през нощта с модерните дамски нощници и халати за сън, без които не можете да живеете. Моделите от вискоза и нощниците от сатен с отворен гръб са точно както за романтични нощи , така и за релаксация у дома. Допълнете новата си визия с луксозни дамски халати от коприна , сатен , вискоза , плюш...

ДАМСКИ НОЩНИЦИ И ХАЛАТИ

Повдигнете самочувствието си през нощта с модерните дамски нощници и халати за сън, без които не можете да живеете. Моделите от вискоза и нощниците от сатен с отворен гръб са точно както за романтични нощи , така и за релаксация у дома. Допълнете новата си визия с луксозни дамски халати от коприна , сатен , вискоза , плюш и микромодал в пастелни цветове с довършителни щрихи като дантелени флорални детайли.
Изключителни модели на дамски комплекти нощница с халат във варианти съчетани с шорти или панталони , са идеални за следващата ви филмова вечер. Копринените материи, дантелените детайли и свежите флорални щампи ви карат да изглеждате и да се чувствате бляскави, независимо по кое време на деня е. Леките материи и изявените модели в стилове без гръб ви помагат да останете прохладни през пролетните и летните месеци. Превърнете спалното си бельо в модно дневно облекло.
Независимо дали се мотаете из къщата, планирате романтична вечер или се опитвате да се отпуснете след дълъг ден, ние ще покрием вашите капризи. Можете да очаквате с нетърпение да се вмъкнете в нещо по-удобно и да се поглезите след дълъг ден с екстри като елегантни халати модерни нощници на доказали се в сферата професионалисти. Подобрете колекцията си от халати и се запасете с актуални дамски нощници за сън, за да се чувствате луксозно облечени както у дома си ,по време на сън така и по всяко време.

Още

Нощници и халати Съдържа 15 продукта.

Показване на 1 - 15 от 15 артикула
Показване на 1 - 15 от 15 артикула